Velkommen til Freelance PM

Freelance PM er en virksomhed, som tilbyder ydelser inden for test og projektledelse, herunder projektevaluering og outsourcing. Mit navn er Alex van der Plas, freelance projektleder og certificeret PRINCE2® Practitioner. Med stor erfaring inden for test og projektledelse tilbyder jeg mine ledelseskompetencer i projekter med udfordrende målsætninger, stramme tidsplaner og/eller andre komplekse faktorer.

Med hovedfokus på 3 P'er vil den værdi jeg kan tilføre dit projekt resultere i et meget motiveret team, som arbejder effektivt på at opnå klart definerede mål til tiden.

People
Et projekts vigtigste aktiver er de mennesker, som arbejder på det. I min måde at arbejde på ligger fokus derfor på mennesker. Højt motiverede folk, som har det godt med deres ansvar er nøglen til et projekts succes.

Performance
Præstation betyder ikke bare hastighed men også retning. Med højt motiverede folk findes der allerede meget potentiale. For at have en effektiv fremdrift i projektet skal der opstilles klare målsætninger, som skal videregives klart og tydeligt. Udfordringen her ligger i kommunikation. Dårlig kommunikation ligger i mange tilfælde til grund for et mislykket projekt. Dette er ikke overraskende. Det er ikke nemt at kommunikere klart og tydeligt.

Pleasure
I et hvert projekt skal der være en vis mængde fornøjelse. Det handler ikke kun om at skabe et godt arbejdsmiljø, det er også et vigtigt redskab til at realisere de første to P'er.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at få flere oplysninger eller for at aftale et uforpligtende møde.
  

Email: alex@freelancepm.dk

Address: Toftkjærvej 15, DK-8464 Galten. Mob: +45 28 55 05 64. CVR: 32 26 79 55.